logo goedkoopschoondak.nl

Dak reinigen kosten & andere diensten

dak reinigen kosten - vies dak

Dakpannen reinigen kosten

Dak reinigen kosten / dakpannen reinigen: 2 á 3 keer inwrijven met biologisch afbreekbare chemicaliën snel achter elkaar.
Daarna 1 keer per jaar, of om het jaar, inwrijven en uw dak is altijd schoon.
Gemiddelde prijs per behandeling: € 295,- exclusief BTW.

TIP: Informatie waarom we niet stoomcleanen of hogedruk reinigen

De voordelen van onze dakpannen reinigen methode

Zonnepanelen reinigen kosten

1 keer schoonborstelen met kalkvrij water.
€ 5,- per paneel exclusief BTW.
Meer informatie over zonnepanelen reinigen

Dakrand reinigen kosten

1 keer met de hand schoonmaken. Met de hand is namelijk veel preciezer en secuurder dan met een borstel op een lange steel.
Gemiddelde prijs per schoonmaakbeurt: € 95,- exclusief BTW.

Dakgoot legen kosten

Al het vuil wordt uit de dakgoot gehaald.
Gemiddelde prijs per schoonmaakbeurt: € 45,- exclusief BTW.

Meer informatie over dakgoot reinigen

Gevel reinigen kosten

2 á 3 keer inwrijven met biologisch afbreekbare chemicaliën in een half jaar tijd. Daarna 1 keer per 2 jaar inwrijven en uw gevel is altijd schoon.
Gemiddelde prijs per inwrijfbeurt: € 495,- exclusief BTW.

Serre reinigen kosten

2 á 3 keer inwrijven met biologisch afbreekbare chemicaliën in een half jaar tijd. Daarna 1 keer per 2 jaar inwrijven en uw serre is altijd schoon.
Gemiddelde prijs per inwrijfbeurt: € 195,- exclusief BTW.

Zonwering reinigen kosten

2 á 3 keer inwrijven met biologisch afbreekbare chemicaliën in een half jaar tijd. Daarna 1 keer per 2 jaar inwrijven en uw serre is altijd schoon. Gemiddelde prijs per inwrijfbeurt: € 95,- exclusief BTW.

Bestrating reinigen kosten

2 á 3 keer inwrijven met biologisch afbreekbare chemicaliën in een half jaar tijd. Daarna 1 keer per jaar inwrijven en uw bestrating is altijd schoon.
Gemiddelde prijs per inwrijfbeurt: € 195,- exclusief BTW.

Bestrating onkruidvrij maken en reinigen kosten

Al het onkruid wordt verwijderd en daarna wordt de bestrating 2 á 3 keer ingewreven met biologisch afbreekbare chemicaliën in een half jaar tijd. Daarna 1 keer per jaar inwrijven en uw bestrating is altijd schoon.
Gemiddelde prijs per onkruid verwijdering en inwrijfbeurt: € 395,- exclusief BTW.

dak reinigen kosten: voor na foto
Dak reinigen kosten: voor en na foto van een zeer vervuild dak. Na drie behandelingen (ca. 900 euro voor een dak van gemiddelde grootte) is uw dak weer helemaal schoon.

Wilt u exact weten wat het reinigen van uw dak kost?

Wilt u exact weten welke kosten u heeft voor het laten reinigen van uw dak, stuur dan de foto’s in van uw dak. Het liefst ontvangen wij uw foto’s zodat wij zelf kunnen bepalen hoe vervuild uw dak is en hoeveel behandelingen uw dak nodig heeft voor het beste resultaat. Wij sturen u aan de hand van uw foto’s een kostenindicatie en een indicatie van het aantal keer dat wij uw dak in 1 jaar moeten behandelen. Onze methode om uw dak te reinigen brengt de laagste kosten, de vriendelijkste methode en het minste risico.

Elk dak is anders dus kunnen de kosten van een reinigingsbeurt verschillen

Er zijn verschillende type daken en verschillende type van vervuiling. De kosten voor het verwijderen van mos zijn weer hoger dan de kosten voor het reinigen van uw dak indien er alleen groene aanslag aanwezig is. Het is voor ons daarom van belang om goede foto’s van uw dak te ontvangen voor het uitbrengen van een precieze offerte. Doorgaans reinigen we uw dak 1 tot 2 keer in het eerste jaar, in uitzonderlijke gevallen is het 3 keer nodig om het gewenste resultaat te zien.

Dak reinigingstechnieken, verschillende kosten zelfde resultaat

Met de Goedkoop Schoon Dak methode reinigen wij uw dak, tuin, gevel en alles wat ermee te maken heeft op de goedkoopste manier. Er is geen efficiëntere en goedkopere manier om uw dak te reinigen dan die wij hanteren. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat onze methode de laagste kosten met zich mee brengt, maar dat u het gewenste resultaat bij een gemiddeld tot zeer vervuild dak pas na 4 tot 12 maanden zult ervaren. Natuurlijk duurt het langer, maar het is een stuk goedkoper.

logo goedkoopschoondak.nl

Onze garanties

Dak / Tuin / Terras reinigen

dak reinigen kosten: voor na foto

Dakreiniging

Rieten dakreiniging en dakpannen dakreiniging Rieten daken kunnen veel onderhoud vergen en moeten regelmatig gereinigd worden om de levensduur te waarborgen. Als het gaat om

Meer informatie »

Zelf een prijsindicatie maken

Graag uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen.

Stuur (vrijblijvend) foto's van wat u wilt laten reinigen

Graag hieronder uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en bewaren deze alleen zolang als nodig met betrekking tot dit formulier.
We plannen (mogelijk) binnenkort uw woonwijk
Wilt u graag een schoon dak? Dan is het extra voordelig als u nu reageert. Grote kans dat wij binnenkort in uw buurt zijn. Controleer de beschikbaarheid en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.