logo goedkoopschoondak.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dakgoot schoon laten maken, hier moet u rekening mee houden.

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot schoon laten maken van uw huis of schuur is gelukkig geen dure klus als u het jaarlijks laat doen. Zodoende voorkomt u mogelijke waterschade of andere bijkomstige overlast. Indien de dakgoot niet op tijd wordt gereinigd kan het water niet goed worden afgevoerd met diverse vervelende gevolgen van dien, afhankelijk van het type dakgoot en woning dat u heeft. Zo kan de afvoer verstopt raken door bladeren, zand, stof & algen (afkomstig van vieze dakpannen) vuurwerk etc. Een verstopte regenpijp of dakgoot kan zorgen voor waterschade, vervelende stank en het overstromen van de dakgoot, daarnaast is het geen gezicht om een onverzorgd dak te hebben toch? Althans dat vinden wij. Kortom bent u er op tijd bij dan voorkomt u onnodig gedoe en hoge kosten.

In welke maand dakgoot reinigen?

Je kunt het beste de dakgoot schoon laten maken aan het einde van de herfst vanwege de rondvliegende bladeren en het slechte weer. Als het al langer dan een jaar geleden is, maak dan direct een afspraak om problemen te voorkomen. Vooral in de herfst zullen de goten door vallende bladeren, takjes snel vollopen en afvoeren verstopt raken.

Dakgoot schoon laten maken: wat zijn de kosten?

De gemiddelde prijzen (bij andere bedrijven) om uw dakgoot schoon te laten maken is 3-5 euro per strekkende meter. Dit is excl. schoonmaken van de dakrand en excl. BTW en eventuele bijkomende koste. De prijs kan afwijken van het bedrag dat u bij ons betaalt.

De exacte kosten zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zo maakt het nogal uit of de bereikbaarheid van het dak goed is. Als we veel moeite moeten doen om bij de dakgoot te kunnen komen kost het automatisch vaak iets meer dan wanneer de dakgoot goed bereikbaar is.

Kosten verschillen per schoonmaakbedrijf

De exacte kosten hangen overigens niet alleen van uw wensen af, maar ook van de specialist. Als u bij meerdere specialisten een offerte opvraagt, merkt u al snel prijsverschillen op. Waar ligt dat aan? Een dakgoot schoon laten maken is toch altijd hetzelfde? Het prijs verschil kan natuurlijk verschillen per grootte van het bedrijf, grote bedrijven maken nu eenmaal hogere kosten. Maar waar wij altijd op letten is om het voor onszelf zo goedkoop en efficiënt mogelijk te maken, zodat de klant, u dus, het ook zo goedkoop mogelijk geleverd krijgt.

Dakgoot schoon laten maken: combi korting mogelijk!

Om u tegemoet te komen krijg u korting op het schoon laten maken van de dakgoot als u tevens uw dak laat reinigen. We zijn er dan toch en hebben de opstartkosten al gemaakt, zo houden we het voor u en onszelf goedkoper en eerlijker. Het leven is vandaag de dag al duur genoeg.

Voorkom hoge kosten: Goedkoop Schoon Dak hanteert de goedkoopste methode om uw dak & dakgoot schoon te laten maken

Onze werkwijze is zo dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Als we uw dak reinigen nemen we ook direct uw dakgoot mee. Uiteraard kunnen we uw gevel en terras ook direct meenemen. Onze reinigingsmethode is voor vrijwel alle werkzaamheden hetzelfde.

Hoe vaak moet uw een dakgoot schoon laten maken?

Het advies is om je dakgoot minimaal één keer per jaar schoon te laten maken. Woont u in een buurt met veel bomen? Dan is het verstandig(er) om de dakgoot twee keer per jaar schoon te laten maken. Door uw dakgoot regelmatig schoon te laten maken, voorkomt u in ieder geval het risico van wateroverlast en eventuele schade. Als u uw dakgoot moet laten herstellen door achterstallig onderhoud bent u al gauw honderden euro’s meer kwijt.

Welke type dakgoten maken wij schoon?

  • Zinken dakgoten
  • Pvc dakgoten
  • Aluminium dakgoten
  • Koperen dakgoten
  • Polyester dakgoten
  • RVS dakgoten

Dakgoot schoon laten maken door Goedkoop Schoon Dak

Naast ons specialisme: het reinigen van daken en dakpannen, zijn wij uiteraard ook helemaal thuis in het reinigen van dakgoten. Al het vuil wordt voor u uit de dakgoot gehaald. De prijs per schoonmaakbeurt is: vanaf 45 euro ex. BTW. De prijs kan verschillen, afhankelijk van het type dak, het type vervuiling en de lengte van de dakgoot.

Wacht niet te lang, vraag (vrijblijvend) een offerte op (+ combi korting)

Stuur een foto van uw huis op naar verkoop@goedkoopschoondak.nl en wij berekenen voor u een prijs voor uw dakgoot reiniging. Ook sturen wij daarbij een optionele combinatie offerte voor een schoon dak + schone dakgoot + schone dakrand. Zodoende ziet u wat u bespaart met dit vrijblijvende en voordelige combinatie aanbod.

logo goedkoopschoondak.nl

Onze garanties

Dak / Tuin / Terras reinigen

dak reinigen kosten: voor na foto

Dakreiniging

Rieten dakreiniging en dakpannen dakreiniging Rieten daken kunnen veel onderhoud vergen en moeten regelmatig gereinigd worden om de levensduur te waarborgen. Als het gaat om

Meer informatie »

Zelf een prijsindicatie maken

Graag uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen.

Stuur (vrijblijvend) foto's van wat u wilt laten reinigen

Graag hieronder uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en bewaren deze alleen zolang als nodig met betrekking tot dit formulier.