logo goedkoopschoondak.nl

Reclame reiniging en clubgebouw dakreiniging

Dakgoot schoon laten maken

Als sportvereniging wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw faciliteiten, reclameborden en clubgebouw schoon blijft. Dit is goed voor de representatie van de club, investeerders en sponsors. Daarom is het regelmatig reinigen van uw sportaccommodatie van belang. Je kunt ervoor kiezen zelf aan de haal te gaan met de nodige schoonmaakmiddelen, of ervoor kiezen om het uit te besteden. Wij kunnen u helpen uw sportclub / accommodatie volledig te reinigen. Dit doen we op basis van de Goedkoop Schoon Dak methode. Een milieuvriendelijke en betaalbare reinigingsdienst.

Speciaal aanbod voor sportclubs en sportverenigingen

Voordelen voor de club / sportvereniging (jaarlijkse reiniging:

  • Gratis dak reiniging van het clubhuis.
  • Gereduceerd tarief van €5,- per jaar per reclame-uiting/bebording (reclame reiniging) langs de sportvelden.
  • Dit kan als extra betaalde optie voor de bordsponsor van €5,- per jaar, dus dit kost de club niets extra.! (In ruil voor gratis reclamebord voor Goedkoop Schoon Dak)
  • Wij gebruiken een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel.

Meer info: verkoop@goedkoopschoondak.nl

Reclame reinigen

Sportclubs en voetbalverenigingen hebben vaak achterstand met het reinigen van het dak van het clubhuis en de reclameborden. Het is belangrijk om deze oppervlakken regelmatig te reinigen om schade en verkleuring te voorkomen en de representatie van uw club en sponsors te waarborgen.

Reclameborden worden vaak vuil en verweerd door de weersomstandigheden. Een vuil reclamebord kan er onprofessioneel en onaantrekkelijk uitzien. Daarnaast is het voor de sponsor of investeerder niet erg vriendelijk om de professionele uiting te laten versloppen.

Ook is een fris en fraai uitziend clubgebouw een teken van goede representatie. Het kost te veel zult u denken? integendeel!

Wij zorgen ervoor dat uw reclameborden er weer als nieuw uitzien, zodat u een goede indruk kunt maken op bezoekers en sponsoren. Het is niet duur, wel makkelijk, met ons speciale aanbod voor sportclubs en sportverenigingen.

Dak & gevel reinigen van uw sportclub of sport kantine

Goedkoop Schoon Dak reinigt niet alleen daken en dakgoten maar ook andere objecten buitenshuis, kantoor, sportclub of vereniging. Heeft uw vereniging of sportclub buiten werk dat gereinigd kan worden? Laat het ons weten!

Stuur hier uw foto’s in voor een offerte

Periodiek reiniging mogelijk

Zo kunnen wij ook nog periodiek onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw club of vereniging er altijd op zijn best uitziet. Of het nu gaat om het reinigen van de gevel, het legen van de dakgoot of het schoonmaken van het dak van uw sportclub, wij bieden een volledig assortiment aan object reinigingsdiensten.

Sponsoring voor sportclubs of verenigingen

Wij begrijpen dat sportverenigingen vaak werken met een beperkt budget, en daarom bieden wij onze diensten aan tegen de meest aantrekkelijke prijs. Ons doel is om u de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs. We hanteren daarom ook de goedkoopst mogelijke reinigingsmethode die ook nog eens milieuvriendelijk is.

Wij stimuleren sport, gezondheid, natuur en duurzaamheid en daarom komen wij sportclubs en sportverenigingen tegemoet.

Reinigen gevel van clubhuis of sportvereniging

Het reinigen van gevels is ook nodig bij sportclubs en sportverenigingen. een specifieke voordeel is natuurlijk het uiterlijk van de club. De sporters gaan ook niet in vuile tenuutjes het veld op toch? Zo denken wij ook over de rest van de representatie van sportclubs en sportverenigingen. Het moet er gewoon verzorgt en netjes uit zien.

Een positieve uitstraling zorgt voor vertrouwen

Een schone en goed onderhouden gevel of clubgebouw draagt bij aan de positieve uitstraling van een sportclub of sportvereniging. Het is het eerste wat bezoekers, leden en potentiële nieuwe leden zien wanneer ze het terrein betreden. Een frisse en aantrekkelijke gevel geeft een gevoel van zorgzaamheid en draagt bij aan een een positieve eerste indruk!

logo goedkoopschoondak.nl

Onze garanties

Dak / Tuin / Terras reinigen

dak reinigen kosten: voor na foto

Dakreiniging

Rieten dakreiniging en dakpannen dakreiniging Rieten daken kunnen veel onderhoud vergen en moeten regelmatig gereinigd worden om de levensduur te waarborgen. Als het gaat om

Meer informatie »

Zelf een prijsindicatie maken

Graag uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen.

Stuur (vrijblijvend) foto's van wat u wilt laten reinigen

Graag hieronder uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en bewaren deze alleen zolang als nodig met betrekking tot dit formulier.
We plannen (mogelijk) binnenkort uw woonwijk
Wilt u graag een schoon dak? Dan is het extra voordelig als u nu reageert. Grote kans dat wij binnenkort in uw buurt zijn. Controleer de beschikbaarheid en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.