logo goedkoopschoondak.nl

Wilt u uw dak (goedkoop) schoon laten maken? Dit kunt u verwachten:

Door heel Nederland zijn wij actief en we gaan maandelijks alle verschillende provincies af om zo per woonwijk en gemeente daken schoon te laten maken. Wilt u uw dak schoon laten maken bekijk dan onderstaande recensies en plan een afspraak in wanneer wij in uw buurt zijn.

Één van onze klanten aan het woord

Na twee behandelingen ziet het dak van mijn woning, die is voorzien van antraciet glazuren dakpannen, er weer toonbaar en fris uit. Het dak schoon laten maken op deze methode geeft het grote voordeel dat, dat het dak op een milieuvriendelijke manier zonder stoom of hogedruk wordt gereinigd. Door de speciale vloeistof, die aan de tank met water wordt toegevoegd, worden mossen en algen gedood en laten op termijn los. De natuur in de vorm van regen zorgt voor de rest. Daarnaast is de behandeling nog relatief goedkoop ook.

Conclusie: Ik ben uitermate tevreden over deze dak reinigingsmethode en de werkwijze van Goedkoop Schoon Dak.” – Dave Hage

logo goedkoopschoondak.nl

Onze garanties

Dak / Tuin / Terras reinigen

dak reinigen kosten: voor na foto

Dakreiniging

Rieten dakreiniging en dakpannen dakreiniging Rieten daken kunnen veel onderhoud vergen en moeten regelmatig gereinigd worden om de levensduur te waarborgen. Als het gaat om

Meer informatie »

Zelf een prijsindicatie maken

Graag uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen.

Stuur (vrijblijvend) foto's van wat u wilt laten reinigen

Graag hieronder uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en bewaren deze alleen zolang als nodig met betrekking tot dit formulier.
We plannen (mogelijk) binnenkort uw woonwijk
Wilt u graag een schoon dak? Dan is het extra voordelig als u nu reageert. Grote kans dat wij binnenkort in uw buurt zijn. Controleer de beschikbaarheid en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.