logo goedkoopschoondak.nl

Contact

Dakkapel schoonmaken

Hoe kun je een dakkapel reinigen?

Een dakkapel schoonmaken is voor elk huis een geweldige toevoeging. Een dakkapel is binnen één of een paar dagen geïnstalleerd, waarna je van extra ruimte verzekerd bent. Bijkomend voordeel is dat een dakkapel ook nog voor meer lichtinval op bijvoorbeeld de zolder zorgt. Ideaal als je bijvoorbeeld op zolder een slaapkamer of thuiskantoor gecreëerd hebt. In dit artikel vind je meer informatie over dakkapel schoonmaken.

Maar, een dakkapel brengt ook enkele uitdagingen met zich mee. Zo is het een uitdaging om de dakkapel schoon te krijgen én te houden. Dit kun je beter niet zelf doen, aangezien je daarvoor op een grote hoogte moet bivakkeren. Voor het laten reinigen van een dakkapel ben je gelukkig bij ons aan het juiste adres.

Wat kost het om een dakkapel schoon te maken?

Het schoonmaken van een dakkapel is een arbeidsintensieve klus. De dakkapel moet namelijk handmatig – met een machine – gereinigd worden. Daarnaast moet een specialist, zoals wij dat dan, veel voorzorgsmaatregelen treffen. Het is bijvoorbeeld zaak dat de dakkapel op een veilige manier gereinigd wordt.

Wat je precies voor het reinigen van een dakkapel moet betalen, hangt van de situatie af. Onder meer onderstaande factoren zijn van invloed op de prijs:

  • Afmetingen: des te groter een dakkapel is, des te duurder het schoonmaken van de dakkapel is.
  • Persoonlijke voorkeuren: je persoonlijke voorkeuren zijn ook van grote invloed op het uiteindelijke bedrag. Wil je bijvoorbeeld ook nog je dakgoten bij de dakkapel laten reinigen? OF wil je de dakkapel laten coaten of waxen? Dat zijn ook bepalende zaken voor de uiteindelijke uitkomst van het totaalbedrag.
  • Specialist: tussen specialisten bestaan ook nog grote prijsverschillen. Specialist X is bijvoorbeeld een stuk duurder dan specialist Y. Om deze reden is het interessant om bij meerdere bedrijven een offerte op te vragen. Al snel merk je dat je bij ons goed zit; wij bieden een prima prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Let op: sommige onderdelen worden niet standaard schoongemaakt. Zo slaan veel specialisten bijvoorbeeld de rolluiken en ventilatieroosters over. Dit kun je tegen een meerprijs uiteraard wel schoon laten maken.

Hoe maak je een dakkapel schoon?

Het schoonmaken van een dakkapel is geen gemakkelijke klus. Een specialist moet hier veel voor regelen en moet ook met het nodige rekening houden. Zo moet er bijzonder goed met eigen- én andermans veiligheid rekening gehouden worden.

Kies alleen al om deze reden voor een goede specialist. Een goede specialist voor het werk op een snelle en veilige manier voor je uit. De manier waarop dit precies gedaan wordt, verschil wel van specialist tot specialist. De meeste specialisten maken tegenwoordig in ieder geval gebruik van handige machines. De machines werken snel, efficiënt en zorgen voor het gewenste resultaat.

Moraal van het verhaal: ga zelf niet stunten om je dakkapel schoon te maken. Dit klinkt mogelijk interessant, maar dat is het allerminst. Het is juist gevaarlijk; je neemt een groot risico als je je eigen dakkapel gaat schoonmaken.

Overigens worden sommige delen van de dakkapel met de hand schoongemaakt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de hoeken van de dakkapel; deze zijn lastig om met een machine te reinigen.

Hoe boeiboord schoonmaken?

Het reinigen van een boeiboord is eveneens geen gemakkelijke opgave. Net zoals bij het reinigen van een dakkapel geldt hierbij dat het gevaarlijk is. Je moet veel voorzorgsmaatregelen treffen en je moet weten waar je mee bezig bent. Het advies is daarom om ook je boeiboord door een specialist schoon te laten maken.

Wil je graag je boeiboord schoon laten maken? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Wij zijn je vervolgens graag van dienst met het reinigen/schoonmaken van je dakkapel. Inclusief de boeiboorden, de dakgoten en eventuele andere onderdelen.

logo goedkoopschoondak.nl
* Zolang we uw dak kunnen bereiken

Gerelateerde berichten

Zonnepanelen reinigen
Zonnepanelen
Klaas SEO master

Zonnepanelen schoonmaken

Meer en meer huishoudens kiezen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Door zonnepanelen is het mogelijk om zelf energie op te wekken zonder dat je

Verder lezen »
Dakgoot schoonmaken
schoonmaak
Klaas SEO master

Dakgoten schoonmaken

Wat kost het legen van dakgoten? Een gemiddelde woonwijk in Nederland is – gelukkig – vrij groen. Dit is goed voor het milieu en maakt

Verder lezen »

Zelf een prijsindicatie maken

Op basis van de Goedkoop Schoondak Methode.

Graag uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen.

Stuur ons foto's van uw dak

Dan schatten wij de kosten in op basis van onze Goedkoop Schoon Dak methode.

Graag hieronder uw gegevens invullen, zodat we de (vrijblijvende) berekening naar u kunnen opsturen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en bewaren deze alleen zolang als nodig met betrekking tot dit formulier.